Dilmah Ingefära Honung Short rib

4 portioner

1 kg Short rib på ben (Revbensstek)

Rub:
6 g Dilmah Ingefära Honung (3 st. tepåsar)
1 ½ msk Salt
2 msk Muskovado socker
1 tsk grovmalen svartpeppar

Gör så här:
Öppna tepåsarna. Blanda Dilmah Ingefära Honung, salt, muscovadosocker och svartpeppar. Strö rubben över short riben och fördela jämnt runt om. Låt marinera 4 timmar.

För ångugn:
Placera på ett bleck mitt i ugnen och baka på 86 °C, kombination varmluft/ånga ca 18 timmar – tills benen släpper från köttet

För vanlig ugn:
Placera köttet i en ugnsfast form/gryta med lock. Baka på 110 °C ca 10 timmar

Servera med äppelchutney, rostad potatis, coleslaw och ruccola samt sky.