Valentines Pannacotta

För 6-8 personer. Tid: 15 min + 2 tim för att stelna

Ingredienser
8 g Dilmah Rose & French Vanilla
5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
½ dl strösocker
3 st gelatinblad
Valfria bär, t ex hallon

Gör så här
Lägg gelatinbladen i blöt. Blanda 8 g teblad med vaniljsocker, grädde och socker i en kastrull. Koka upp, rör om och låt puttra 1-2 minuter. Ta av kastrullen från plattan, sila bort teet. Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig. (Obs! Det får inte koka när du lägger i gelatinbladen, för då skär det sig) Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen i minst två timmar. Servera med färska bär. Du kan egentligen välja vilket Dilmahte som helst att smaksätta pannacottan med! Välj din favoritsmak.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Dilmah Sverige (@dilmahsverige)